Business Hi-Tech

Extindere în ţară: Bitdefender deschide un birou la Târgu-Mureş, unde vrea să angajeze 20 de oameni

Businessul fondat de Florin şi MÂriuca TalpeŞ are 500 milioane de utilizatori

Businessul fondat de Florin şi MÂriuca TalpeŞ are 500 milioane de utilizatori

Autor: Adrian Seceleanu

13.03.2019, 00:04 280

Compania va recruta în 2019 şi 100 de oameni în Iaşi şi Cluj.

Producătorul de soluţii de secu­ritate cibernetică Bitdefender, fondat de antre­prenorii Florin şi Măriuca Talpeş, a des­chis un nou birou, la Târgu-Mureş, al cincilea din România al companiei, în care in­ten­ţionează să angajeze 20 de oameni până la finele acestui an. Compania, cu afa­ceri de 592 mil. lei în 2017, mai are birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

„Până la finalul anului, estimăm că vor lucra în biroul de la Târgu-Mureş circa 20 de an­gajaţi, specialişti înalt calificaţi cu ex­pe­rienţă în industria de securitate IoT”, au declarat pentru ZF reprezentanţii com­paniei. „Specialiştii de la Bitdefender din Târgu-Mu­reş se vor concentra pe dezvoltarea de soft­ware de securitate pentru dispozitive con­ec­tate, integrat în dispozitivul Bitde­fender BOX, fabricat în ţară, la Satu Mare. Echipa mureşeană va fi condusă de către Alexan­dru Trifan, software en­gineering mana­ger pentru Bitdefender BOX şi pen­tru platforma software de secu­ritate IoT, cu o experienţă de 15 ani în cadrul com­paniei”, con­form datelor co­municate de Bit­de­fender. Birourile Bit­de­fender sunt si­tuate în clădirea Multin­vest Bu­siness Center 2.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO