Business Hi-Tech

F64, cel mai mare retailer de aparate foto-video: Ţintim o creştere de peste 10% şi ne gândim să intrăm pe alte pieţe

Marian Alecsiu, director general al F64: „Camerele foto reprezintă acum 30% din valoarea vânzărilor F64, faţă de 40% acum doi ani”

Marian Alecsiu, director general al F64: „Camerele foto reprezintă acum 30% din valoarea vânzărilor F64, faţă de 40% acum doi ani”

Autor: Adrian Seceleanu

06.10.2016, 00:04 287
F64 Studio, cel mai mare retailer de echipamente foto - video de pe piaţa locală, are în plan să obţină anul viitor o creştere de peste 10% a cifrei de afaceri şi estimează că îşi va atinge în acest an obiectivul de a atinge un rulaj de 25 mil. euro, a declarat Marian Alecsiu, acţionar şi director general al companiei.

„Acesta este cel mai bun an de până acum. Avem o ţintă ambiţioasă pentru acest an, o creştere de 20% faţă de 8% anul trecut. Până acum, suntem în target, depinde de ce vom face şi în trimestrul IV, care este foarte important pentru toţi retailerii. Pentru 2017 ne dorim o creştere de două cifre, nu vrem să stagnăm”, a spus Alecsiu.

Retailerul evaluează şi posibilitatea de a se extinde pe alte pieţe din regiune, a spus Alecsiu, fără a oferi însă detalii despre ţările vizate sau momentul în care ar urma să fie făcut acest pas. Expansiunea va avea loc însă cu siguranţă după ce retailerul va finaliza implementarea Magento, noua platformă de comerţ electronic care va susţine funcţionarea magazinului online. Decizia de a ieşi pe pieţele externe ar putea determina compania şi să ia o investiţie, a declarat Alecsiu. „Avem nevoie de investiţii serioase pentru a ieşi pe plan extern. Dar avem şi parteneri în zona bancară”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO