Business Hi-Tech

Facebook a lansat un serviciu destinat exclusiv companiilor

Facebook a lansat un serviciu destinat exclusiv companiilor

Autor: Traian Terzianm,

27.07.2011, 11:57 570

Facebook a lansat un ghid care învaţă companiile mici şimijlocii să utilizeze pas cu pas reţeaua de socializare. Companiavede noua pagină lansată ca pe un centru online de educare, ceoferă informaţii despre cum se face un profil, cum să creezireclame şi cum să interacţionezi online cu consumatorii, informeazăReuters.

Noul manual lansat de Facebook vine la o săptămână după cereţeaua de socializare Google+ a început să vâneze companiileoferindu-le acestora un profil special. În plus, în comparaţie cuGoogle, Facebook încurajează firmele să folosească acestserviciu.

"Facebook le permite firmelor mici să-şi creeze o experienţăsocială complexă cu relaţii de lungă durată şi să-şi amplifice ceamai importantă metodă de marketing. Am creat Facebook.com/businesspentru a permite oamenilor să se poată dezvolta şi să-şi atingăobiectivele mai uşor", a declarat un purtător de cuvânt alcompaniei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO