Business Hi-Tech

Facebook aduce schimbări serviciilor sale din 2015

Facebook aduce schimbări serviciilor sale din 2015

Autor: Cătălin Niţu

26.11.2014, 12:12 614

Facebook a introdus un nou document de termeni şi condiţii de utilizare a reţelei de socializare, care va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2015. Utilizatorii care se vor autentifica începând cu această dată îşi dau automat consimţământul pentru acceptarea lor, iar compania încurajează deja pe toată lumea să revizuiască textul şi să decidă dacă sunt sau nu de acord. De asemenea, odată cu noile politici, Facebook dezvăluie şi câteva funcţii noi care vor fi lansate în curând.

Deşi termenii şi condiţiile de utilizare nu s-au schimbat foarte mult şi includ clauzele obişnuite pentru astfel de servicii online, noile adiţii la setările utilizatorilor vor asigura o experienţă îmbunătăţită de socializare online. În primul rând, Facebook aduce Privacy Basics, un meniu dedicat utilizatorilor care nu cunosc foarte bine funcţiile de bază de intimitate disponibile. Acesta îi va învăţa să aleagă un public pentru articolele publicate, să şteargă prieteni din listă, să blocheze accesul utilizatorilor nedoriţi şi multe alte astfel de acţiuni. Aceste ghiduri vor fi disponibile în 36 de limbi.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO