Business Hi-Tech

Facebook caută director pentru gestionarea politicilor de drepturi umane: printre responsabilităţi se numără: prevenirea conflictelor şi menţinerea păcii

Facebook caută director pentru gestionarea politicilor...

Autor: Ioana Nita

17.09.2018, 00:03 59

Gigantul american Facebook, care deţine reţeaua de socializare cu acelaşi nume – cea mai mare din lume, este în căutarea unui director pentru gestionarea politicilor privind drepturile umane, postul fiind disponibil pentru sediul central din Menlo Park (California) sau în biroul din Washington DC, scrie portalul techcrunch.com.

Printre responsabilităţile listate în cadrul anunţului Facebook pentru această poziţie se numără “prevenirea conflictelor” şi „menţinerea păcii”. Totodată, în descrierea postului, Facebook menţionează că în condiţiile în care impactul şi expansiunea produselor reţelei de socializare sunt tot mai mari, şi responsabilitatea privind respectarea individului şi a drepturilor umane a membrilor să din întreaga lume trebuie să crească.

Ca cerinţă minimă pe care trebuie să o îndeplinească candidaţii pentru poziţia de „director pentru politicile privind drepturile umane”, compania americană a listat experienţă de lucru cu guvernele şi organizaţiile pentru societăţile civile la nivel internaţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO