Facebook şi-a luat manager pentru divizia de cipuri bazate pe inteligenţă artificială de la Google

16 iul 2018 Autor: Ioana Nita

Compania americană Facebook, care deţine cea mai mare reţea de socializare din lume, l-a recrutat pe poziţia de manager al diviziei de cipuri bazate pe tehnologia inteligenţei artificiale pe Shahriar Rabii, director de inginerie în cadrul Google, scrie Techcrunch.com.

Shahriar Rabii a lucrat în cadrul Google timp de şapte ani, fiind implicat în dezvoltarea cipurilor pentru produsele Google, printre care se numără şi cipul de imagine pentru smartphone-ul Pixel 2.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.07.2018

 
Cuvinte cheie:
Facebook
, manager
, cipuri
, inteligenţă artificială
, Google
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide