Business Hi-Tech

Facebook vine la Bucureşti pentru RoNewMedia

Facebook vine la Bucureşti pentru RoNewMedia

Foto: Shutterstock

Autor: Claudiu Ilioiu

30.04.2012, 13:03 323

Facebook, cea mai mare reţea de socializare din lume va fi prezentă la Bucureşti în cadrul celui mai mare eveniment din regiune dedicat Internetului. Doi reprezentanţi ai reţelei de socializare vor susţine două prezentări şi două workshopuri în prima zi a conferinţei, dedicată Social Media si Search Marketing-ului.

Bruce Bale, Head of Sales CEEMEA si Alessandro Petrilli, Client Partner vor susţine un training Facebook de două ore, cu detalii legate de folosirea eficientă a reţelei de socializare.

Managerii, oamenii de marketing şi de comunicare, dezvoltatorii de aplicaţii şi cei interesaţi de utilizarea eficientă a Facebook vor beneficia, după workshop, şi de o prezentare susţinută de Adda Kyrkili, Regional Head of Business Development la Think Digital, compania care vinde spaţiile publicitare Facebook în şase ţări, inclusiv România.

În luna martie, Facebook avea 4.675 milioane de utilizatori în România, cu 268.200 de utilizatori mai mulţi decât la sfârşitul lunii ianuarie, când erau înregistraţi 4.406.580, iar din totalul utilizatorilor români, 91% şi-au declarat oraşul de reşedinţă, conform unor date furnizate de Facebrands. ro şi Facebrands PRO.

Conform ultimelor date, cei mai mulţi utilizatori ai reţelei de socializare din România sunt în Bucureşti (1.115.020, ceea ce reprezintă 26,17% din total), urmat de Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi, cu peste 4% din total.

Cea mai recentă tranzacţie făcută de Facebook este preluarea Instagram, una dintre cele mai populare aplicaţii foto pentru smartphone-uri, pentru suma de un miliard de dolari.

La RoNewMedia vor participa timp de trei zile şi alte companii importante ale industriei IT, printre care Skype, Yahoo, Google, MSN, BBC, Reuters.

Mai multe detalii puteţi găsi pe www.ronewmedia.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO