Business Hi-Tech

Fair Value a implementat un sistem SAP pentru Eurocopter

Autor: Ştefan Vrabie

07.03.2011, 23:45 71

Fair Value, companie locală specializată în integrareaaplicaţiilor software, a implementat sistemul informatic SAPAerospace & Defence, un soft creat special pentru industriaaeronautică, în cadrul Eurocopter România, subsidiară locală adiviziei constructoare de elicoptere a concernului european EADS,au anunţat reprezentanţii Fair Value. Platforma SAP Aerospace &Defence asigură prelucrarea şi introducerea automată a datelor,urmăreşte în timp real costurile şi formulează rapoarteonline.

Reprezentanţii Fair Value nu au dat detalii cu privire la valoareacontractului de implementare. Fair Value a încheiat anul 2010 cu ocifră de afaceri 3,5 milioane de euro, dublu faţă de veniturile de1,7 milioane de euro înregistrate în 2009. Pentru acest an,compania estimează afaceri de 4,2 milioane de euro. GrupulEurocopter, prezent în 24 de state, a înregistrat în 2010 o cifrăde afaceri de peste 4,8 miliarde de euro, aproape 40% din businessfiind asigurat de divizia de mentenanţă şi service. În România,subsidiara locală a înregistrat în 2010 o cifră de afaceri de peste28,6 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO