Business Hi-Tech

Fashion Days: Găsim greu dezvoltatori IT, nu se ştie că suntem o firmă de tehnologie

Fashion Days: Găsim greu dezvoltatori IT, nu se ştie...

Autor: Corina Mirea

14.04.2015, 00:05 856
Aproximativ 80 de angajaţi ai retailerului online de modă elveţian Fa­shion Days lucrează în dezvoltare de IT, adică 15% din cei 550 de salariaţi pe care compania îi are la nivel global. Cu toate acestea, grupul găseşte greu specialişti în IT, în special dezvoltatori, pentru că mulţi candidaţi nu o percep şi ca o companie de tehnologie, care are o platformă şi aplicaţii construite intern.
 
„Suntem în căutare de dezvoltatori PHP, iOS, Android, ERP etc., poziţii pentru care există o mare cerere în acest moment şi o ofertă restrânsă. Avem dezavantajul faptului că puţini ştiu că Fashion Days este şi o companie de tehnologie. Nu se ştie foarte bine că folosim o platformă personalizată, construită şi operată «in house» de circa 80 de specialişti în IT. Tehnologia este cu siguranţă un important avantaj competitiv al nostru, iar pentru anul în curs avem în plan angajarea a cel puţin zece dez­voltatori, spune Ruxandra Mano­lache, head of HR al Fashion Days Group din luna februarie a anului trecut, potrivit datelor de pe profilul personal de Lin­kedIn, reţea de socializare de business.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO