Business Hi-Tech

Feeel.health: Suntem în căutarea unei finanţări de minim 500.000 euro, însă banii trebuie să vină la pachet cu know-how în domeniu

Horea Timiş, cofondator al Feeel.health: Începând cu anul viitor, odată ce ieşim pe piaţa din Europa, vrem să atragem finanţări mai mari - între 1 şi 10 milioane euro.

Horea Timiş, cofondator al Feeel.health: Începând cu anul viitor, odată ce ieşim pe piaţa din Europa, vrem să atragem finanţări mai mari - între 1 şi 10 milioane euro.

Autor: Ioana Nita

16.03.2020, 12:10 195

Până acum, start-up-ul local care vrea să devină un „Google medical“, a obţinut în total finanţări de peste 325.000 euro, fiind evaluat la circa 3 milioane euro.

Start-up-ul Feeel.health, care le pune la dispoziţie utilizatorilor o platformă digitală menită să centralizeze accesul la servicii medicale la nivel european, se află în prezent în căutarea unei finanţări de minim 500.000 euro, bani care să îi permită să valideze modelul de business pentru a se dezvolta apoi la scară largă şi a atrage investiţii şi mai mari alături de un grup de companii asociate.

„Suntem în discuţii cu mai multe fonduri de investiţii şi investitori de tip angel, dar noi, pe lângă investiţie, vrem să avem alături un partener strategic care să aibă know-how în domeniul sănătăţii şi nu numai“, a declarat pentru ZF Horea Timiş, cofondatorul Feeel.health – start-up prezentat în cadrul emisiunii ZF IT Generation. Până acum, start-up-ul local ce vrea să devină un „Google medical“ a obţinut în total finanţări de peste 325.000 euro, fiind evaluat la circa 3 milioane euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO