Business Hi-Tech

Finanţare de 1,1 mil. euro pentru start-up-ul Bunnyshell, care dezvoltă tehnologii pentru infrastructura cloud

Alin Dobra, fondator şi CEO al Bunnyshell

Alin Dobra, fondator şi CEO al Bunnyshell

Autor: Alexandra Cepăreanu

07.05.2021, 00:00 2871

Bunnyshell, start-up românesc specializat în dezvoltarea de tehnologii pentru managementul infrastructurii în cloud, a atras o investiţie în valoare de 1,1 miloane de euro, condusă de fondul de investiţii local Early Game Ventures (EGV), care a investit şi anterior în companie. Investiţia va susţine accelerarea extinderii la nivel internaţional. „Această rundă de finanţare ne permite să accelerăm expansiunea pe pieţele internaţionale şi dezvoltarea reţelei de parteneri la nivel global. Bunnyshell ajută companiile să automatizeze procesele Dev Ops şi să gestioneze aplicaţii şi infrastructuri în cloud, fără nevoia de specialişti”, a spus Alin Dobra, fondator şi CEO al Bunnyshell. 

 Start-up-ul a dezvoltat o platformă multi-cloud de tip SaaS (Software as a Service) care ajută companiile să instaleze, să monitorizeze şi să scaleze aplicaţiile în cloud. „În contextul digitalizării accelerate, atenţia la procesele Dev Ops şi nevoia de soluţii orientate către programatori a crescut foarte mult. La nivel de infrastructură sunt multe piese în mişcare: configurarea de noi servere, politici de securitate, back-up. Ceea ce generează complexitate şi creşte probabilitatea ca performanţa aplicaţiilor să fie afectată. Bunnyshell ajută companiile să automatizeze procesele Dev Ops şi să gestioneze aplicaţii şi infrastructuri în cloud prin doar câteva click-uri, fără nevoia de specialişti”, a mai spus  Alin Dobra.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO