Business Hi-Tech

Finanţare nouă pentru Humans.ai: start-up-ul românesc a ridicat peste 1,1 mil. dolari de pe platforma Polkastarter

Sabin Dima, CEO Humans.ai

Sabin Dima, CEO Humans.ai

Autor: Ioana Nita

14.12.2021, 00:06 259

Humans.ai, start-up-ul românesc de deep-tech, care dezvoltă o platformă pentru generarea de modele AI şi guvernarea lor prin tehnologia blockchain, a obţinut suma de 1.170.000 dolari în urma vânzării publice de tokeni pe platforma Polkastarter. Vânzarea de tokeni $HEART, moneda care guvernează ecosistemul Humans.ai, a început în data de 9 decembrie şi s-a încheiat în mai puţin de jumătate de oră, fiind cea mai mare sumă ridicată până acum în istoria Polkastarter. Start-up-ul local a mai atras o finanţare de 9 milioane de dolari prin vânzarea privată de criptomonedă în septembrie anul acesta, iar în 2020 a obţinut o investiţie de 330.000 euro de la fondurile locale de investiţii Early Game Ventures şi ROCA X.

„Suntem foarte incântaţi că IDO-ul Humans.ai a stârnit un interes atât de mare şi a fost «sold out» în mai puţin de 30 de minute. Mobilizarea comunităţiii a fost incredibilă, iar acest lucru ne încurajează pentru mai departe, pentru că suntem doar la început cu proiectul. Mulţumim fiecărui investitor în parte pentru sprijinul acordat acestui proiect care va rescrie viitorul AI-ului. De asemenea, mulţumim Polkastarter care a fost un partener şi un susţinător important în efortul nostru de a crea primul model de conduită morală pentru AI şi blockchain,” a declarat Sabin Dima, CEO-ul Humans.ai. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO