Business Hi-Tech

Fintech-ul Key Way Group - CAPEX.com a obţinut 21 de milioane de dolari într-o nouă rundă de finanţare

Fintech-ul Key Way Group - CAPEX.com a obţinut 21 de...

Autor: Adrian Seceleanu

16.06.2021, 13:42 296

Key Way Group, un start-up fintech care a dezvoltat - sub brandul CAPEX.com - o platformă de tranzacţionare pentru instrumente financiare bazate pe contracte pentru diferenţă (CFD-uri), a anunţat o nouă rundă de finanţare, în valoare de 21 de milioane de dolari, conform unui comunicat al start-up-ului fondat de antreprenorul Octavian Pătraşcu.

“Actuală rundă de finanţare a CAPEX.com vine într-un moment în care interesul pentru tranzacţionarea online şi investiţii este la un nivel maxim, compania având o creştere rapidă anul trecut. Noua investiţie va sprijini lansarea de noi produse, va finanţa expansiunea rapidă a start-up-ului prin contracte de M&A (Mergers & Acquisitions) pe pieţe cheie şi creşterea echipelor şi birourilor din întreaga lume.
„Deşi generaţia Millennials este încă forţa principală din spatele creşterii masive a industriei de trading online de anul trecut, putem vedea că <<toată lumea>> foloseşte acum aplicaţii pentru a-şi gestiona finanţele, a efectua plăţi, a tranzacţiona şi a investi, atât în produsele tradiţionale cât şi în cele de tip neo-banking.  2021 este un moment cheie pentru pieţele financiare, şi noi suntem pe deplin pregătiţi să ne extindem echipa şi să venim cu noi produse interesante. Eu si colegii mei consideram ca noua revolutie de trading online 4.0 va fi condusa  de o abordare tehnologica  de tipul piata de capital intalneste blockchain”, a declarat Pătraşcu.
“Fondurile nou atrase vor fi folosite atât în dezvoltarea de noi produse şi tehnologii cât şi în extinderea infrastructurii operaţionale a companiei”, a precizat compania.

Urmăriţi detalii despre businessul companiei şi despre cum s-a dezvoltat proiectul într-un interviu acordat de Octavian Pătraşcu pentru emisiunea ZF IT Generation, aici

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO