Cryptobusiness

Fintech-ul LDV Exchange devine Tokero şi anunţă că a atras o rundă de finanţare de la mai mulţi investitori, printre care Cristian Oneţiu, Răzvan Munteanu şi Avi Cicirean

Fintech-ul LDV Exchange devine Tokero şi anunţă că a...

Autor: Alex Ciutacu

18.05.2021, 19:21 4611

Compania care operează platforma de exchange de criptomonede LDV Exchange din Craiova a atras în acţionariat „mai mulţi investitori strategici” în urma unei runde de finanţare a cărei valoare nu a fost dezvăluită încă.

„Putem anunţa oficial, am încheiat o rundă de investiţii. Este un milestone important în viaţa oricărui startup pentru că înseamnă confirmări, înseamnă că te poţi dezvolta mult mai rapid. Din fericire petnru noi, firma noastră este deja sustenabilă, dar pentru ce ne propunem din acest moment zero avem nevoie de combustibil”, a explicat Marius Morra, CEO al LDV Exchange. 

Mai mult, fintech-ul fondat de Marius Morra şi Sabin Simionescu în 2017 îşi schimbă numele din LDV Exchange în Tokero şi vrea să se extindă dincolo de graniţele ţării.

În ceea ce priveşte investitorii care au intrat, fondatorii au explicat că este vorba despre „mai mulţi investitori strategici”. Cei nominalizaţi în acest moment sunt: Răzvan Munteanu - fondator Stakeborg, cunoscut la nivel general ca fiind soţul cântăreţei Delia; Cristian Oneţiu, antreprenor în serie cunoscut pentru Life Care; Avi Cicirean, fondator BRAND MINDS. 

„Au fost investitori pe care nu i-am primit la această rundă pentru că am vrut smart money. Răzvan ne ajută cu viteză şi viziune, Cristian cu zona de cifre şi business, iar Avi este branding şi corporate. Ne bucurăm că am reuşit să facem această sinergie astfel încât proiectul să crească”

Platforma dezvoltată de fondatorii din Craiova serveşte drept un punct de intrare în piaţa criptomonedelor, prin intermediul cărora utilizatorii pot schimba lei, euro sau dolari în bitcoin, ethereum sau alte criptomonede. 

Marius Morra explica anterior pentru Business MAGAZIN că platforma are circa 20.000 de utilizatori, fiind una dintre cele mai cunoscute din România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO