Business Hi-Tech

Firma de avocatură Stratulat Albulescu a asistat finanţarea suplimentară de 550.000 dolari a GapMinder VP în start-up românesc de dezvoltare personală Deepstash

Firma de avocatură Stratulat Albulescu a asistat...

Autor: Alexandra Cepăreanu

07.12.2020, 18:44 75

Firma de avocatură Stratulat Albulescu a acordat asistenţă juridică fondului de investiţii GapMinder Venture Partners care a anunţat săptămâna trecută o investiţie suplimentară de 550.000 de dolari în Deepstash, un start-up românesc care facilitează identificarea, colectarea şi organizarea ideilor care sunt de interes pentru companii şi descoperă reacţii negative în social media, potrivit reprezentanţilor casei de avocatură. 

Investiţia totală a fondului de investiţii în start-up-ul local a ajuns la valoarea de 1,1 mil. dolari.

Runda de finanţare în valoare totală de 3 milioane de dolari a fost condusă de Connect Ventures, un fond de capital de risc din Londra. Astfel, firma de avocatură Orrick Herrington & Sutcliffe, axată pe proiecte din sectorul tehnologiei, a acordat, de asemenea, asistenţă juridică în aceast proiect, implicând avocaţii din biroul din Londra şi Statele Unite ale Americii.

De asemenea, banii vor fi folosiţi de Deepstash pentru dezvoltarea ulterioară a platformei, în vederea creşterii numărului de utilizatori.

În plus, pe lângă fondul de investiţii GapMinder, runda a inclus şi fondul Cultivate Capital, precum şi alţi investitori privaţi din Europa şi America.

Start-up-ul local Deepstash a dezvoltat o platformă în cadrul căreia oricine poate descoperi, distribui şi crea idei, care în prezent înregistrează peste un milion de utilizatori în mai mult de 150 de ţări. Aplicaţia conţine mai multe subiecte precum dezvoltare personală, gestionarea timpului, comunicare, sănătate, bani.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO