Business Hi-Tech

Firma locală Logicode a investit 200.000 euro într-o soluţie soft mobilă pentru gestionarea stocurilor

Firma locală Logicode a investit 200.000 euro într-o soluţie soft mobilă pentru gestionarea stocurilor

Soluţia, numită ExtendPro, permite utilizarea terminalelor mobile, cu conectivitate wireless şi cititor barcode încorporat, în activităţile de recepţie, inventariere, livrare şi preluare a comenzilor de la clienţi.

Autor: Ioana Nita

30.05.2018, 00:00 93

Logicode, companie locală specializată în tehnologia codurilor de bare, a investit 200.000 euro în dezvoltarea unei soluţii software de tip SaaS (Software as a Service) dedicată IMM-urilor care au stocuri de gestionat, fie că este vorba de producători, distribuitori, magazine sau lanţuri de retail. Soluţia, numită ExtendPro, permite utilizarea terminalelor mobile, cu conectivitate wireless şi cititor barcode încorporat, în activităţile de recepţie, inventariere, livrare şi preluare a comenzilor de la clienţi.

“IMM-urile din comerţ şi producţie fac cu greu faţă marilor companii care investesc  masiv pentru integrarea tehnologiilor mobile şi barcode în activitatea lor. ExtendPro a fost dezvoltată ca o soluţie SaaS, accesibilă financiar, de creştere a competitivităţii firmelor mici şi mijlocii prin utilizarea celor două tehnologii”, a declarat Dorel Dragoş, managing partner în cadrul Logicode. El a adăugat că prin intermediul soluţiei se reduc erorilor umane, se optimizează stocurilor, creşte productivitatea, se îmbunătăţesc relaţiile cu clienţii, şi totodată se majorează vânzările şi se micşorează costurile.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO