Business Hi-Tech

Firma românească de soluţii RPA Tailent se asociază cu htss pentru a oferi soluţii accesibile de automatizare în industria medicală: ”Ori de câte ori este nevoie de o muncă repetitivă şi plictisitoare, roboţii software pot interveni şi o pot prelua”

Firma românească de soluţii RPA Tailent se asociază...

Autor: Roxana Rosu

01.11.2022, 11:15 137

Tailent, compania românească de tehnologie specializată în soluţii de Robotic Process Automation (RPA), şi htss, companie TIC (tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor) specializată în furnizarea de servicii software pentru afaceri, cu peste 1000 de clienţi în 11 ţări, au semnat un parteneriat pentru furnizarea de roboţi software pentru companiile din domeniul sănătăţii, retail şi logistică.

„Ori de câte ori este nevoie de o muncă repetitivă şi plictisitoare, roboţii software pot interveni şi o pot prelua. Acest lucru permite angajaţilor să se concentreze pe activităţi cu valoare adăugată mai mare, ceea ce îmbunătăţeşte productivitatea şi satisfacţia. htss are deja o experienţă vastă în furnizarea de soluţii software personalizate, special adaptate oricărei afaceri, care ţin cont de nevoile, aşteptările, preferinţele, procesele şi provocările specifice ale industriilor medicale şi farmaceutice şi nu numai. Împreună suntem acum pregătiţi să ajutăm şi mai mulţi medici şi farmacişti, eliberându-i de sarcinile repetitive şi redundante, lăsând roboţii să facă munca banală şi permiţându-le experţilor din domeniul sănătăţii să aibă mai mult timp pentru pacienţii lor”, a spus Mario Popescu, Co-Founder & CEO Tailent.

Cele două companii sunt de părere că instrumentele de transformare digitală există deja de câţiva ani, dar IMM-urile au fost descurajate de costurile ridicate ale licenţelor pentru soluţiile tradiţionale RPA, acesta fiind principalul factor care le-a împiedicat să adopte RPA. În acelaşi timp, marile corporaţii, care au adoptat masiv automatizarea, au început să analizeze alternativele pe care le au la dispoziţie pentru a-şi eficientiza eforturile.

 „Tailent Automation Platform aduce mai aproape utilizatorii din mediul de afaceri de cei tehnici, combinând uşurinţa de utilizare cu scalabilitatea facilă. Ceea ce este şi mai impresionant este modul în care Tailent schimbă paradigma, permiţând clienţilor să treacă de la un model tradiţional de licenţiere pentru fiecare robot în parte la un abonament accesibil cu un număr nelimitat de roboţi, oferind nu numai reduceri considerabile de costuri, ci şi un mediu de lucru mai productiv, cu un timp de livrare mai scurt şi un randament mai rapid al investiţiei. Avem acum o echipă de experţi certificată în tehnologia Tailent şi deja lucrăm împreună cu noii noştri parteneri la primele proiecte strategice”, a spus Adrian Staicu, Custom Software Division Manager, htss.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO