Business Hi-Tech

Flamingo mizeaza pe o crestere a retailului IT la 500 mil. euro

13.03.2007, 20:35 17

Sectorul IT&C este unul dintre segmentele cu cel mai mare potential de crestere pentru Flamingo, aceasta piata avand posibilitatea de a-si dubla volumul in urmatorii trei ani, la 500 mil. euro, la nivelul intregii piete, doar in sectorul de retail, a declarat directorul general al grupului, Jiri Rizek.
Reprezentantii Flamingo considera ca segmentele care vor creste sunt echipamentele mobile, consolele de jocuri si cele dedicate divertismentului, avansul pietei urmand sa apara dupa o perioada de expectativa a consumatorilor, care se asteptau la o scadere puternica a preturilor pentru produsele IT&C.
"Asteptarile clientilor nu s-au concretizat, in ceea ce priveste o scadere spectaculoasa a preturilor. (...) preturile la produsele electronice, electrocasnice si IT&C sunt influentate doar de dezvoltarea tehnologica si nu de anumite taxe, aceasta stabilitate mentinandu-se de acum inainte, la fel ca in toate celelalte tari ale UE", a spus Rizek.
Grupul Flamingo deruleaza activitati de retail si distributie pentru produse din gamele IT&C, electronice si electrocasnice. Magazinele sunt operate sub brandurile Flanco World, Flanco, Flamingo Computers si Future Shop.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO