Business Hi-Tech

FlorideLux.ro mizează pe afaceri de 1,2 milioane euro anul acesta

FlorideLux.ro mizează pe afaceri de 1,2 milioane euro...

Autor: Ioana Nita

27.02.2014, 19:06 358

FlorideLux.ro, grupul care operează magazinele online www.floridelux.ro, www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, www.cosuridelux.ro şi florăriile offline FlorideLux, ţinteşte anul acesta afaceri de 1,2 milioane de euro, în condiţiile în care în 2013 cifra de afaceri a companiei a crescut cu 40% datorită investiţiilor realizate în infrastructură, logistică şi în promovare.

„Anul acesta depindem foarte mult de puterea de cumpărare a românilor. Astfel, într-un scenariu pesimist vorbim de afaceri de 900.000 euro, iar în varianta cea mai optimistă, aşteptăm afaceri de 1.250.000 euro, care includ şi veniturile generate de extinderea reţelei de florării FlorideLux”, a declarat Marius Dosinescu, CEO şi fondator al FlorideLux.ro.

Anul trecut, compania şi-a schimbat sediul, mutându-se într-un spaţiu de peste 500 mp, unde se regăsesc birourile, camera frigorifică, depozitul şi un atelier cu peste 6 posturi de lucru permanente pentru florişti. FlorideLux.ro a deschis de asemenea în 2013 prima florărie din reţea în Braşov şi a semnat contractul pentru spaţiul florăriei din Cluj, care urmează să fie deschisă în curând. 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.02.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO