Florina Tănase a plecat de la Vodafone pentru a prelua poziţia de director juridic al grupului Telekom România

2 aug 2018 Autor: Adrian Seceleanu

Florina Tănase a plecat de la Vodafone, companie pentru care lucra din 2011, pentru a deveni parte a echipei de top management a grupului Telekom România, condusă de Miroslav Majoros. Imaginea este surprinsă la evenimentul Ziua Comunicaţiilor din mai 2016

Florina Tănase, senior director legal & external affairs şi membru în boardul Vo­da­fone România, a plecat de la al doilea ope­rator de telefonie mobilă de pe piaţa lo­cală pentru a prelua poziţia de director ju­ridic al grupului de comunicaţii fixe şi mo­bile Telekom România, cu afaceri de 1 mi­liard de euro pe an, au declarat pentru ZF mai multe surse din industria de co­municaţii.

Ea va deveni şi membru în boardul grupului for­mat din fostele companii Cos­mote şi Rom­te­le­com.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.08.2018

 
Cuvinte cheie:
romania
, director
, grup
, plecare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide