Business Hi-Tech

Fondatorii companiei de IT Zitec, Alexandru şi Simona Lăpuşan, au oferit un nou pachet de acţiuni unor oameni cheie din firmă. În companie este acţionar şi gigantul eMAG, cu un pachet de 25% din acţiuni

Lucian Daia (stânga) şi Marius Bălteanu

Lucian Daia (stânga) şi Marius Bălteanu

Autor: Adrian Seceleanu

27.12.2022, 13:02 795

Alexandru şi Simona Lăpuşan, fondatorii companiei de IT Zitec, cu afaceri de 88 mil. lei în 2021, au oferit un nou pachet de 0,5% din acţiuni către doi dintre oamenii cheie din firmă - respectiv lui Marius Bălteanu - chief information officer şi lui Lucian Daia - CTO al companiei, conform unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

“Asociaţii hotărăsc în unanimitate după cum urmează: Lăpuşan Alexandru Cătălin cedează către  Daia Lucian-Cristian un număr de 50 de părţi sociale din capitalul Societăţii, având valoarea nominală de 10 lei fiecare şi valoarea totală de 500 lei. Transferul de părţi sociale se face la valoarea nominală a acestora, fără nicio altă formalitate, de la data prezentei hotărâri.

Lăpuşan Ramona Simona cedează către Bălteanu Marius-Gabriel un număr de 50 de părţi sociale din capitalul Societăţii, având valoarea nominală de 10 lei fiecare şi valoarea totală de 500 lei. Transferul de părţi sociale se face la valoarea nominală a acestora, fără nicio altă formalitate, de la data prezentei hotărâri”, conform documentului.

După această operaţiune Daia şi Bălteanu şi-au majorat participaţia din companie la

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO