Fondatorul Stefanini: Ne-am extins în Republica Moldova pentru că avem nevoie de vorbitori de limba rusă, iar costurile salariale sunt cu 20% mai mici decât în România

27 mai 2017 Autor: Ioana Nita

Furnizorul brazilian de servicii IT Stefanini IT Solutions, cu afaceri de aproape 160 de milioane de lei anul trecut pe plan local, a lansat oficial centrul din Chişinău, care vine în completarea centrelor din România, fiind axat în principal pe dezvoltarea de aplicaţii software şi pe deservirea clienţilor care activează pe piaţa din Rusia. „În centrul din Chişinău angajăm mai mult specialişti în dezvoltare de aplicaţii software. Este mult mai greu să găseşti specialişti pe aceast segment decât pentru serviciile de ITO (servicii de infrastructură IT în regim outsourcing) şi BPO (externalizarea proceselor de business ale companiilor)”, a declarat Marco Stefanini, fondatorul şi preşedintele Stefanini IT Solutions. El a explicat că la baza alegerii înfiinţării unui centru în Re­publica Mol­do­va au stat mai mulţi factori.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.05.2017

 
Cuvinte cheie:
stefanini
, costuri
, rusia
, extindere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide