Business Hi-Tech

Fondul 3TS a preluat toate acţiunile lui Daniel Tătar şi Liviu Dumitraşcu de la publisherul Internet Corp.

Fondul 3TS a preluat toate acţiunile lui Daniel Tătar...

Autor: Adrian Seceleanu

08.04.2016, 00:00 888

Antreprenorii Daniel Tătar şi Liviu Dumitraşcu au ieşit în luna februarie din acţionariatul companiei Internet Corp., publisherul mai multor site-uri locale de ştiri cu tematică de busines, lifestyle şi pentru femei, acţiunile fiind preluate de fondul de investiţii 3TS Capital Partners. Dumitraşcu şi Tătar mai deţineau fiecare câte 20,7% din companie prin intermediul unor companii înregistrate în Cipru.

3TS, care avea anterior tranzacţiei 38,85% din acţiuni prin intermediul societăţii Technology in Central Eastern Europe (TCEE) din Luxemburg, a ajuns astfel la 79,28% din acţiuni. Daniel Tătar, Liviu Dumitraşcu şi reprezentanţii 3TS nu au putut fi contactaţi până la închiderea ediţiei pentru a oferi detalii. Restul acţiunilor (20,71%) de la Internet Corp., care deţine site-uri precum wall-street.ro, sunt deţinute de cel de-al treilea fondator al Internet Corp., Mihai Seceleanu, conform unui document din Monitorul Oficial.

Dumitraşcu şi Tătar, care sunt cunoscuţi pe plan local în special pentru proiectul portalului de recrutare eJobs - aflat în prezent în portofoliul elveţienilor de la Ringier, au fondat Internet Corp. în 2004 alături de Mihai Seceleanu. 3TS a intrat în acţionariatul Internet Corp. în 2009, când a preluat 25% din acţiuni. În anul 2014 compania Internet Corp. a înregistrat afaceri de 7,28 mil. lei şi a avut pierderi nete de 626.330 lei, conform datelor de la Ministerul finanţelor. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO