Business Hi-Tech

Fondul de investiţii Cleverage Venture Capital face prima mutare în afara României şi investeşte într-un start-up din Bulgaria

Fondul de investiţii Cleverage Venture Capital face...

Autor: Georgiana Mihalache

08.02.2023, 11:00 332

Cleverage este o comunitate de investitori fondată în 2020 de antreprenorii Georgios Sofianos, Voicu Oprean, Wargha Enayati, Sergiu Neguţ şi Alexandu Popescu, cu scopul de a investi în start-up-uri ce activează în domeniul tehnologiei în sănătate din România şi din Europa Centrală şi de Est.

Fondul de investiţii Cleverage anunţă prima ieşire în afara ţării cu o investiţie în start-up-ul FindMeCure din Bulgaria, fondat de mai mulţi antreprenori, care activează prin două platforme dedicate studiilor cli­nice. Astfel, la trei ani de la înfiinţare, Cleverage, fond de investiţii de numele căruia se leagă antreprenori şi investitori precum Georgios Sofianos, Voicu Oprean, Wargha Enayati, Sergiu Neguţ şi Alexandu Popescu, face primul pas în afara graniţelor.

Investiţia Cleverage va susţine planurile de extindere a echipei companiei atât la nivelul Bulgariei, cât şi internaţional şi rinclusiv de a consolida poziţia companiei pe piaţa americană.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro