Business Hi-Tech

Fondul de investiţii Pinebridge vinde o parte din AKTA către grupul Look TV

Fondul de investiţii Pinebridge vinde o parte din AKTA...
07.01.2019, 00:06 510
AKTA, un operator cu afaceri de circa 50 milioane de euro în 2017 şi 600.000 de abonaţi, va intra practic într-o alianţă cu grupul Look TV.

Fondul de investiţii americano-asiatic Pinebridge a vândut o parte din acţiunile pe care le deţine la AKTA, cel mai mare jucător independent de pe piaţa locală de cablu TV, împreună cu alţi acţionari minoritari din cadrul companiei, către Clever Media, o firmă din grupul televiziunilor Look TV, controlată de omul de afa­ceri clujean Adrian Tomşa, afirmă surse din piaţă.

AKTA, un operator cu afaceri de circa 50 milioane de euro în 2017 şi 600.000 de abonaţi, va intra practic într-o alianţă cu grupul Look TV, deţinătorul drepturilor de difuzare pentru Liga I de fotbal din România, Champions League şi pentru alte campionate puternice din Occident pe care le distribuie atât direct, prin cele 10 canale de televiziune deţinute, cât şi prin intermediul altor televiziuni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO