Business Hi-Tech

Fondul de investiţii Early Game Ventures a finalizat o rundă de investiţii în UniApply (vreaulafacultate.ro), platformă care automatizează procesul de selectare a unei facultăţi şi aplicarea propriu-zisă

Fondul de investiţii Early Game Ventures a finalizat o...

Autor: Roxana Rosu

22.12.2020, 12:09 131

Fondul de investiţii Early Game Ventures (EGV) a finalizat o rundă de investiţii în UniApply (vreaulafacultate.ro), companie care construieşte o platfomă ce facilitează relaţia dintre facultăţi şi studenţi, procesul de selectare a unei facultăţi şi aplicarea propriu-zisă.

Compania se adresează pieţei globale, în special studenţilor din China şi India care aplică la facultăţi din Europa de Vest.

Pe piaţa românească, UniApply operează sub denumirea vreaulafacultate.ro.

“Vrem sa liberalizăm educaţia şi să oferim o şansă corectă fiecărui student în a îşi găsi universitatea potrivită. Reducem rata de abandon ajutând studenţii să înţeleagă care sunt opţiunile lor, dar mai ales prin faptul că lucrăm îndeaproape cu ei şi folosim tehnologii moderne ca ML şi RPA pentru a eficientiza toate procesele. Aplicaţia în sine este automatizată de platforma noastră, ce e important e să alegi bine universitatea, iar aici intervine magia UniApply”, a declarat Andrei Nicolae, unul dintre fondatorii UniApply.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO