Business Hi-Tech

Fondul Orange Digital Ventures a investit într-un start-up de soluţii automatizate de marketing mobil

Fondul Orange Digital Ventures a investit într-un...

Autor: Ioana Nita

14.12.2017, 00:00 152

Orange Digital Ventures, fondul de investiţii al grupului telecom de origine franceză, a investit alături de alte fonduri străine 11 milioane de dolari într-un start-up care dezvoltă soluţii automatizate de marketing mobil.

Ceilalţi investitori sunt Aspect Ventures, Zetta Venture Partners, Sapphire Ventures, Cathay Innovation, La Maison şi Salesforce Ventures. Start-up-ul, numit FollowAnalytics, este de origine franceză, însă sediul central este în San Francisco (SUA). De la înfiinţare şi până în prezent, FollowAnalytics a reuşit să obţină în total finanţări de 27 milioane de dolari.

Start-up-ul le oferă companiilor soluţii prin care echipele de marketing ale acestora să poată cuatifica rezultatele publicităţii pe mobil şi totodată să poată creşte rata de retenţie a publicului ţintă.

Noua finanţare primită de FollowAnalytics îi va permite start-up-ului să lanseze un nou produs la finalul acestui an şi să îşi extindă totodată echipa. Compania are de asemenea în plan să se extindă şi în alte oraşe din SUA şi în Europa – Marea Britanie, Spania, Italia şi Belgia. Ioana Niţă

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO