Business Hi-Tech

Fortech a investit peste 500.000 euro în 3 start-up-uri anul acesta

Fortech a investit peste 500.000 euro în 3 start-up-uri...

Autor: Ioana Nita

08.09.2021, 14:00 121

Compania Fortech din Cluj-Napoca, specializată în dezvoltarea software, a finanţat trei start-up-uri cu peste 500.000 euro de la înfiinţarea noii divizii de investiţii - Fortech Investments - în prima parte a acestui an şi până în prezent.

Cele trei start-up-uri în care a investit Fortech anul acesta sunt Licenseware şi Telios, ambele din România, dar şi RacketPal, companie fondată în Marea Britanie.

„Anul acesta a fost unul plin pentru noi. Am reuşit deja să încheiem trei runde de finanţare în valoare de peste 500.000 de euro, de care suntem foarte mândri. Ne-am uitat mereu către soluţii inovative, atunci când am analizat start-up-urile şi oferta din piaţă. Pe lângă elementul de business şi profitabilitate, am căutat mereu produse care să rezolve nevoi reale ale companiilor, dar şi ale noastre. Practic, am căutat soluţii cărora să le putem deveni chiar noi clienţi”,  a spus Valentin Filip, managing director product investments al Fortech. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO