Business Hi-Tech

Fortech Cluj: În IT trebuie să creştem ca industrie, nu insular

Fortech Cluj: În IT trebuie să creştem ca industrie,...

Autor: Ioana Nita

17.07.2015, 00:07 1052

Furnizorul clujean de software Fortech, controlat de antreprenorul Călin Văduva, a ajuns la sfârşitul lunii iunie la peste 500 de angajaţi şi are în prezent 70 de poziţii deschise, atât pentru juniori, cât şi pentru specialişti în diferite limbaje de programare.

„Echipa Fortech a crescut gradual, ajungând la peste 500 de colegi la finalul lunii precedente. Peste 470 dintre aceştia sunt programatori şi ingineri QA. Adiţional, am crescut numărul echipei cu responsabilităţi în servicii conexe - business analysts, customer support, operations, graphic design“, a declarat Călin Văduva, care este şi directorul general al Fortech.

„Considerăm că educaţia este singura modalitate prin care România îşi poate proteja viitorul Trebuie să creşte, ca industrie, nu insular, ca să fim competitivi internaţional.“

Fortech a încheiat anul trecut cu afaceri de aproape 50 milioane de lei, în creştere cu 8% faţă de 2013, şi cu un număr mediu de 345 de angajaţi, conform datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO