Business Hi-Tech

Forumul de discuţii Reddit a fost evaluat la 3 mld. de dolari după ultima rundă de finanţare, când a intrat gigantul chinez Tencent

Forumul de discuţii Reddit a fost evaluat la 3 mld. de...

Autor: Ioana Nita

19.02.2019, 00:00 155

Forumul de discuţii Reddit, cunoscut pentru că le oferă utilizatorilor răspunsuri „la orice întrebare”, a fost evaluat la 3 miliarde de dolari după o rundă de finanţare la care a participat şi gigantul online din China Tencent, scrie Wall Street Journal. 

Reddit a luat o finanţare de 300 mil. dolari în ultima tranzacţie, bani pe care intenţionează să îi utilizeze pentru a deveni un jucător puternic pe piaţa publicităţii online. Investiţia de 300 mil. dolari, unde Tencent a fost principalul finanţator, vine într-un moment în care tranzacţiile în care sunt implicate companii de de tehnologie din China sunt atent monitorizate.

Tencent, una dintre cele mai influente companii de tehnologie din China, este cel mai mare investitor în reţeaua socială Snapchat şi are un pachet consistent de acţiuni şi la compania Epic Games, care a dezvoltat Fortnite, unul dintre cele mai apreciate jocuri video ale momentului. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO