Business Hi-Tech

Francezii de la Trusted Objects au preluat cu totul firma clujeană Sensiolabs

Francezii de la Trusted Objects au preluat cu totul firma...

Autor: Adrian Seceleanu

11.02.2019, 00:00 151

Compania franceză Trusted Objects, un furnizor de soluţii de securitate cibernetică pentru platforme de tip Internet of Things, a preluat integral, printr-o a doua tranzacţie, perfectată în luna ianuarie a acestui an, întreg pachetul de acţiuni al Sensiolabs SRL, companie parte din grupul de firme PitechPlus din Cluj-Napoca, conform unui document publicat în Monitorul Oficial.

În luna decembrie a anului trecut francezii achiziţionaseră doar 4% din firmă, conform unui document publicat anterior în Monitorul Oficial. Odată cu această tranzacţie, Bogdan Herea şi Pitech Plus SRL au ieşit complet din acţionariatul Sensiolabs. Compania Sensiolabs, care are ca obiect principal de activitate dezvoltarea de software, a avut în 2017 afaceri de 91.000 de lei şi o pierdere de 15.212 lei.

Compania Pitech Plus, acţionarul majoritar al Sensiolabs, a avut în 2017 afaceri de 33,2 mil. lei, un profit net de 0,76 mil. lei şi un număr mediu de 234 de angajaţi. Acţionarul unic al Pitech Plus este Bogdan Herea, conform datelor de la Registrul Comerţului. Reprezentanţii celor două firme nu au putut fi contactaţi pentru detalii. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO