Business Hi-Tech

Furnizorul brazilian de servicii de IT Stefanini e în discuţii pentru cea de-a treia achiziţie a unui start-up în România. Compania continuă şi angajările

Marco Stefanini, fondator şi CEO, Stefanini: În primul rând este în ADN-ul nostru să ne controlăm atent cheltuielile.

Marco Stefanini, fondator şi CEO, Stefanini: În primul rând este în ADN-ul nostru să ne controlăm atent cheltuielile.

Autor: Adrian Seceleanu

22.03.2023, 00:07 262

Marco Stefanini, fondator şi CEO Stefanini: E în ADN-ul nostru să fim atenţi la cheltuieli, de aceea acum noi continuăm să creştem şi să recrutăm.

Furnizorul brazilian de servicii IT Stefainini IT Solutions este în discuţii pentru o nouă achiziţie a unui start-up din România, după ce anterior a mai preluat o companie de cybersecurity şi o agenţie de digital marketing, au spus reprezentanţii echipei de conducere a companiei într-o întâlnire cu media.

„Căutam mereu companii bune, deja am achiziţionat două, aici în România. Criteriul nostru este ca ei să aibă o propunere validă şi ca echipa să fie una de calitate, pentru că în final practic angajăm o echipă. Desigur, contează şi preţul“, a spus Marco Stefanini, CEO şi fondator al companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Urmează ZF Bankers Summit'24