Business Hi-Tech

Furnizorul brazilian de servicii de IT Stefanini e în discuţii pentru cea de-a treia achiziţie a unui start-up în România

Furnizorul brazilian de servicii de IT Stefanini e în...

Autor: Adrian Seceleanu

21.03.2023, 00:07 1459

Furnizorul brazilian de servicii IT Stefainini IT Solutions este în discuţii pentru o nouă achiziţie a unui start-up din România, după ce anterior a mai preluat o companie de cybersecuity şi o agenţie de digital marketing, au spus reprezentanţii echipei de conducere a companiei într-o întâlnire cu media.

„Căutam mereu companii bune, deja am achiziţionat două, aici în România. Criteriul nostru este ca ei să aibă o propunere validă şi ca echipa să fie una de calitate, pentru că în final practic angajăm o echipă. Desigur, contează şi preţul“, a spus Marco Stefanini, CEO şi fondator al companiei.

Stefanini estimează că va ajunge la 1.600 de oameni la finele acestei luni, faţă de 1.500 la finele lunii februarie, iar planurile sunt ca recrutările să continue.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO