Business Hi-Tech

Furnizorul de sisteme informatice de business Afla Software din Zalău vede o creştere de 54% a afacerilor

Furnizorul de sisteme informatice de business Afla...

Autor: Laurentiu Cotu

26.06.2018, 00:05 427

Furnizorul de sisteme informatice de business Afla Software din Zalău, judeţul Sălaj, controlat de cinci antreprenori locali, mizează în acest an pe o cifră de afaceri de 2 mil. euro, mai mult cu 54% faţă de anul trecut. În 2017, compania a avut afaceri totale de 1,3 mil. euro (circa 6,2 mil. lei), un profit net de 375.000 de euro (1,7 mil. lei) şi un număr mediu de 29 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor Publice. După prima jumătate a acestui an, compania spune că a depăşit cifra de afaceri realizată în 2017.

„Anul 2018 este un an al tranziţiei în industria de soluţii informatice. Pe de-o parte, continuă transformarea digitală, se consolidează implementarea de soluţii bazate pe sisteme cloud, care au devenit o necesitate şi mult mai accesibile, iar pe de altă parte, încă ne lovim de scepticismul factorilor de decizie în ceea ce priveşte eficienţa implementării unei soluţii ERP, inclusiv în unelte IT semnificative de management, control şi planificare. În acelaşi timp, investiţia furnizorilor de sisteme informatice de business în dezvoltarea inovaţiilor tehnologice rămâne un trend de top, alături de investiţia în soluţii 100% customizabile pe verticale de business’’, a declarat pentru ZF Transilvania Cristian Gabriel Pavel, director general Alfa Software. Compania Alfa Software, cu o vechime de 25 de ani pe piaţa locală, are centrul de dezvoltare în Cluj-Napoca, sediul ad­ministrativ în Zalău şi distribuţie naţională prin distri­buitori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO