Business Hi-Tech

Furnizorul de soluţii IT Cegeka vrea să se extindă în mai multe oraşe din România şi Moldova prin înfiinţarea birourilor de tip satelit

Furnizorul de soluţii IT Cegeka vrea să se extindă în...

Autor: Roxana Rosu

16.08.2021, 13:01 513

Furnizorul belgian de soluţii IT Cegeka a  înregistrat în primul semestru din 2021 o cifră de afaceri de 18,8 milioane euro, cu 12 % mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, şi vrea să se extindă în mai multe oraşe din România şi Moldova prin înfiinţarea birourilor de tip satelit .

„Evoluţia pozitivă se datorează eforturilor continue ale întregii echipe şi al portofoliului local şi diversificat de clienţi, derulând noi proiecte de transformare digitală, dar şi continuând colaborările deja existente. Cele mai mari proiecte realizate pe care Cegeka România le-a avut anul acesta sunt pentru companii şi business-uri din industria financiar-bancară, asigurărilor, retail, logistică şi real estate. Suntem ambiţioşi şi estimăm că până la sfârşitul anului să aducem o creştere a veniturilor companiei cu cel puţin 15% mai mare faţă de anul precedent”, declară Lucian Butnaru, Country Director la Cegeka România.

Planurile companiei pentru perioada următoare vizează extinderea în mai multe oraşe din România şi Moldova prin înfiinţarea mai multor birouri-satelit, în timp ce în Bucureşti va rămâne sediul central, alături de activităţile pivot din Iaşi.

Creşterea prognozată pentru următorii 2 ani este reprezentată de angajarea a 75 de oameni noi în Moldova, în timp ce 200 de noi colegi urmează să se alăture birourilor-satelit din România. Compania are acum peste 680 de angajaţi la nivel local.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO