Furnizorul local de servicii de găzduire web Hosterion mizează pe afaceri cu 50% mai mari în 2018

12 ian 2018 Autor: Ioana Nita

Adrian Andreiaş, CEO-ul şi acţionarul Hosterion: Pentru 2018 ţintim o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro. Pregătim lansarea unor soluţii şi servicii noi

♦ Compania are clienţi din peste 100 de ţări, cele mai importante pieţe străine fiind SUA, Marea Britanie, Rusia, Italia şi Germania.

Compania Hosterion din Cluj-Napoca, care furnizează servicii de găzduire web, are în plan să îşi majoreze anul acesta afacerile cu 50%, urmând să depăşească astfel pragul de un milion de euro. Anul trecut, compania a încheiat cu o cifră de afaceri de circa 3 milioane lei (650.000 euro). „Pentru 2018 ţintim o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro. Pregătim lansarea unor soluţii şi servicii noi - o soluţie care să permită unei companii mici din România să fie cât mai rapid şi simplu online cu un site de prezentare a afacerii şi servicii de e-mail şi colaborare în parteneriat cu Google şi Microsoft”, a declarat pentru ZF Adrian Andreiaş, CEO-ul şi acţionarul Hosterion.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.01.2018

 
Cuvinte cheie:
Furnizor
, servicii de găzduire web
, Hosterion
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide