Business Hi-Tech

Furnizorul local de servicii IT Connections Consult vrea să ajungă la o echipă de 500 de consultanţi în 2018

Bogdan Florea, fon­da­torul şi CEO-ul Connections Consult spune că în prezent firma are 140 de angajaţi

Bogdan Florea, fon­da­torul şi CEO-ul Connections Consult spune că în prezent firma are 140 de angajaţi

Autor: Ioana Nita

07.10.2015, 00:06 1191
Compania românească Connections Consult, specializată în furnizarea de servicii IT în regim outsourcing, are în plan să ajun­gă la o echipă de peste 500 de consul­tanţi în următorii trei ani, dintre care circa o ju­mătate vor fi alocaţi pe proiecte locale. În pre­zent, Connections Consult are 140 de an­gajaţi în total şi contracte cu unele dintre cele mai mari companii din industria petrolieră, de bunuri de larg consum (FMCG), telecom şi bancară.
 
„Scopul nostru este să creştem în ur­mătorii trei ani atât pe plan intern, cât şi ex­tern şi să ajungem la o echipă de 500 de con­sultanţi, plus încă 30-40 de persoane în zona in­ternă“, a declarat Bogdan Florea, fon­da­torul şi CEO-ul Connections Consult. El a adă­u­gat că numărul de consultanţi alocaţi pen­tru proiecte desfăşurate pe plan local este cuprins între 200 şi 300, acesta fiind ma­xi­mul pe care îl poate absorbi piaţa din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO