Business Hi-Tech

Furnizorul de servicii şi soluţii software Counsel Group Frankfurt, cu birouri în Bucureşti şi Iaşi, are în plan investiţii de 700.000 euro în deschiderea unui nou birou în Iaşi şi creşterea numărului de angajaţi

Alexandru Sgâncă, country manager în cadrul CGF România

Alexandru Sgâncă, country manager în cadrul CGF România

Autor: Alexandra Cepăreanu

12.04.2021, 11:44 450

Counsel Group Frankfurt (CGF), companie specializată în furnizarea de servicii şi soluţii software, care deţine la nivel naţional birouri în Bucureşti şi Iaşi, îşi continuă extinderea pe plan intern şi urmează să achiziţioneze un spaţiu de birouri în Iaşi, ce circa 400 mp, ceea ce presupune o investiţie de 700.000 de euro, bani pentru care compania a aplicat pentru un credit de investiţii.

„Din punct de al investiţiilor, suntem în proces de achiziţionare a unui nou spaţiu de birouri ultracentral în Iaşi. În acest sens s-a aplicat pentru un credit de investiţii în valoare de 700.000 de euro. Suntem încrezători că principalele obiective de business setate pentru 2021, deşi foarte ambiţioase, sunt realizabile”, a spus Alexandru Sgâncă, country manager în cadrul CGF România.

Counsel Group Frankfurt, organizaţie cu acţionariat româno-german fondată în 2018, operează prin cinci unităţi de business: Project & Service Delivery Management, Application Management Services, Application Operations Center, Enterprise Application Integration şi Technology Services.

Printre planurile pentru anul în curs se regăsesc creşterea cifrei de afaceri cu aproximativ 200%, de la 830.000 de euro la 2,5 mil. euro pentru departamentul de Servicii de Integrare prin proiecte noi şi creşterea numărului de angajaţi.

„Avem în plan extinderea biroului din Iaşi la 100 de membri până la sfârşitul acestui an. Sunt oportunităţi de business pe care le anticipăm. În consecinţă, avem nevoie de oameni care să ne fie alături în drumul nostru de a construi o organizaţie sustenabilă şi un brand puternic la Iaşi. Dacă iniţial, aici ne preocupa doar zona de Service Operations, de curând am început să creştem şi aria de Managed Services şi zona de Integration Services”, a adăugat Alexandru Sgâncă.

El a spus că şi pe parcursul anului trecut compania a făcut angajări, astfel, în ceea ce priveşte echipa din Iaşi, numărul persoanelor a crescut de la 30 în 2019, la 43 la finalul anului 2020.

„Extinderea a avut loc şi în ceea ce priveşte echipa, atât la nivel local, cât şi de grup, cu doi senior manageri: Mihai Coropcianu - Delivery Location Manager pentru Iaşi şi Andrei Mititelu - noul Director of Technology and Strategy.”

 

De asemenea, în ultimul trimestru al anului trecut, Counsel Group Frankfurt şi-a extins şi portofoliu de servicii cu o nouă linie de business, Counsel Group Technology, prin care oferă consultanţă pentru implementarea în mediul enterprise a diverselor tehnologii.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO