Business Hi-Tech

GambIT Digital, companie de servicii de consultanţă fintech, îşi relochează birourile în clădirea Globalworth Square şi vizează dublarea numărului de angajaţi în 2022

GambIT Digital, companie de servicii de consultanţă...

Autor: Roxana Rosu

11.05.2022, 09:50 372

GambIT Digital,  companie de servicii de consultanţă fintech, îşi relochează birourile în clădirea Globalworth Square, după ce a încheiat un contract de închiriere pe o perioadă de 5 ani, începând din septembrie 2022.

”Creşterea pare să fie provocarea numărul unu pentru companiile din domeniul tehnologiei, în special pe piaţa fintech. Obiectivul nostru principal pentru 2022 este de a menţine recordul nostru de creştere de +100% faţă de anul precedent în privinţa veniturilor şi a numărului de angajaţi, pentru al patrulea an consecutiv. Mutarea sediului GambIT Digital în Globalworth Square este o decizie-cheie strategică pentru 2022 şi anii următori - nu numai că avem flexibilitatea care este necesară, dar simţim de asemenea că echipa Globalworth este implicată activ în obiectivele noastre”, a declarat Nicolae Roşu, Chief Executive Officer, GambIT Digital.

Compania va continua să se dezvolte şi să ofere în continuare oportunităţi personalizate de digital gambit prin utilizarea tehnologiilor revoluţionare, a inovaţiilor AI şi a cunoştinţelor de domeniu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO