Business Hi-Tech

GeCAD pregateste noi tehnologii

20.05.2004, 00:00 19

La un an dupa ce si-a vandut tehnologia antivirus companiei Microsoft, GeCAD Software trece la o noua strategie de dezvoltare.
"Mentinem o structura centrala care sa asigure suportul afacerii in timp ce vom dezvolta cate o companie independenta pentru fiecare dintre produsele si serviciile noastre astfel incat sa raspundem mai bine nevoilor clientilor", explica Radu Georgescu, presedintele companiei GeCAD Software.
Noile produse GeCAD vor fi prezentate treptat in urmatoarele luni, impreuna cu noile companii care le vor produce, precizeaza reprezentantii firmei. Primul produs va iesi pe piata in mai putin de o luna.
Oficialii nu au facut nici o alta precizare in privinta strategiei si a noilor produse pe care le va dezvolta.
Conform deal-ului semnat cu Microsoft anul trecut, GeCAD nu mai are voie sa dezvolte soft antivirus. Compania s-a extins in domeniul serviciilor si al securitatii si a creat noi tehnologii fara legatura cu domeniul antivirus.
Deocamdata, compania distribuie produsele celui de-al treilea producator mondial de antivirusi, Trend Micro.
GeCAD a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de aproximativ trei milioane de dolari si inca nu a anuntat ce previziuni are pentru 2004.
claudiu.andone@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO