Business Hi-Tech

Germanii au primul abonament gratuit la telefonia mobila

01.10.2004, 00:00 24

Operatorul de telefonie mobila din Germania detinut in pateneriat de britanicii mmO2 si grupul Tchibo, care activeaza sub brandul Tchibo Mobilfunk, a lansat in premiera un abonanent fara taxa lunara, la care sunt facturate doar convorbirile.
Utilizatorii vor beneficia de asemenea de un tarif unic - indiferent de numarul apelat si de ora la care se efectueaza apelul - de 35 de euro-centi pe minut. Oferta este insotita de lansarea unor telefoane mobile noi, sub brand propriu, care vor putea fi achizitionate din cele 900 de magazine retail detinute de grupul german specializat in industria cafelei.
MmO2 este fosta divizie de telefonie mobila a British Telecom (BT) si detine retele in Marea Britanie, Germania si Irlanda. Compania s-a specializat in crearea de operatori de telefonie cu caracter local impreuna cu marile lanturi retail. In Anglia, mmO2 colaboreaza cu gigantul Tesco.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO