Business Hi-Tech

Germanii de la P3: Telekom e a treia reţea mobilă din România după calitatea serviciilor de voce şi date

Germanii de la P3: Telekom e a treia reţea mobilă din...

Autor: Adrian Seceleanu

23.01.2019, 00:05 710

Telekom România, unul dintre cei mai mari ju­că­tori de pe piaţa locală de comu­ni­caţii, a ob­ţinut de la compania germană de audit P3 un cer­tificat care atestă că reţeaua mobilă a gru­pului este a treia din România din cele patru exis­tente din punctul de vedere al calităţii ser­viciilor de voce şi date, rezultat pe care com­pa­nia îl consideră „foarte bun“.

Media notelor obţinute de operatori în urma campaniei de audit a P3 pentru ser­viciile de voce şi date arată că Telekom este pe locul trei cu un scor mediu de 852 de puncte din 1.000 po­sibile, în timp ce alţi operatori au ocupat lo­cu­rile 1 şi 2 cu 908, respectiv 861 de puncte. P3 nu dez­văluie numele celor­lalţi operatori în cer­ti­ficat. Rezultatele obţinute de Telekom în cam­pa­nia de măsurare a P3 de la finele anului trecut re­prezintă o îmbunătăţire majoră faţă de si­tua­ţia de acum 2-3 ani, când reţeaua com­paniei se afla mult în urma Orange şi Vodafone.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO