Business Hi-Tech

Germanii de la SAP au ajuns la 700 de angajati în România, iar pentru anul viitor au în plan să mai recruteze încă 100 de oameni

Cristian Po­pescu, directorul ge­ne­ral al SAP România.

Cristian Po­pescu, directorul ge­ne­ral al SAP România.

Autor: Ioana Nita

05.12.2018, 00:07 2028

SAP România, subsidiara locală a pro­ducătorului german de soluţii software de business, a ajuns în prezent la un to­tal de 704 angajaţi în cele trei centre locale din Bu­cu­reşti, Timişoara şi Cluj-Napo­ca, cu peste 130 mai mulţi decât la finalul anului trecut, şi con­ti­nuă recrută­rile, având în prezent circa 40 de poziţii deschise.

Pentru finalul anu­lui viitor, compa­nia ger­ma­nă are în plan să ajungă la circa 800 de angajaţi în toate cele trei centre din România.

„În Bucureşti avem 466 de anga­jaţi, în Timişoara 122, iar în Cluj-Na­poca 116. În principal am recrutat con­sul­tanţi pe tehnologie SAP, consultanţi de im­ple­mentare a soluţiilor SAP şi dez­vol­tatori software. Numărul de an­ga­jaţi este în continuă creştere. În pre­zent, avem deschise 40 de poziţii“, a de­cla­rat pentru ZF Cristian Po­pescu, directorul ge­ne­ral al SAP România.

Compania a avut anul trecut afa­ceri de 307 milioane lei (67,2 mil.euro), în creş­tere cu 20% fa­ţă de 2016, şi un pro­fit net de aproa­pe 94 mil. lei (20,5 mil. euro), plus 16%.

SAP a câştigat anul acesta între 20 şi 30 de clienţi noi în România, la care se adaugă şi proiectele realizate pentru clienţii existenţi care şi-au actualizat sistemele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO