Business Hi-Tech

Gersim: Am vândut 1,2 milioane de telefoane şi tablete în 2017. Atacăm şi distribuţia de televizoare în acest an

Dan Ştefănescu, Gersim

Dan Ştefănescu, Gersim

Autor: Adrian Seceleanu

13.02.2018, 00:05 732

♦ Vânzările totale de telefoane mobile din România s-au ridicat la 5,5 milioane de unităţi, dintre care peste 80% au fost smartphone-uri.

Gersim Impex, cel mai mare distri­buitor de telefoane mobile şi tablete de pe piaţa locală, are în plan să se extindă şi pe piaţa de televizoare, ca parte a unei strategii de extindere către noi segmente de business.

„Avem pregătite câteva surprize şi ca­tegorii noi de produse. Televizoarele vor fi în focusul nostru începând cu acest an, în ultimul trimestru din 2017 ne-am făcut doar «încălzirea»”, a de­clarat într-un interviu pentru ZF Dan Şte­fănescu, CEO şi proprietar al Gersim, fără a oferi alte detalii. Vânzările de televizoare reprezintă un segment în creştere, piaţa fiind esti­ma­tă anul trecut la aproximativ 1,5 mili­oane de unităţi şi peste 400 mil. euro. În România circa 30% dintre gospodării au încă televizoare cu tub catodic, ceea ce arată că potenţialul de creştere este ridicat, conform jucătorilor din piaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO