Business Hi-Tech

Getronics, companie specializată în soluţii digitale end-to-end, se extinde pe piaţa naţională şi deschide un birou în Bucureşti. Compania caută 50 de specialişti IT

Alexandra Chivu, managing director în cadrul Getronics România

Alexandra Chivu, managing director în cadrul Getronics România

Autor: Alexandra Cepăreanu

23.03.2022, 15:49 740

Getronics, lider olandez în domeniul IT&C, specializat în oferirea de soluţii digitale end-to-end, îşi extinde prezenţa în România, prin deschiderea unui nou birou în Bucureşti, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei. Compania deţine deja un birou în Sibiu, iar în urma extinderii pe piaţa naţională vrea să îşi mărească echipa cu peste 50 de specialişti IT.

„Am ales să ne extindem prezenţa pe piaţa din Bucureşti datorită multiplelor oportunităţilor pe care le oferă, atât în ceea ce priveşte disponibilitatea talentelor şi a numărului ridicat de studenţi, cât şi în ceea ce priveşte spaţiile de birouri şi facilităţile disponibile", a spus Alexandra Chivu, managing director în cadrul Getronics România.

Ea a adăugat că noii angajaţi se vor concentra pe furnizarea unei game variate de activităţi, precum: cyber defense, network, service desk, dar şi marketing global.

Oferind soluţii digitale end-to-end, Getronics se axează pe îmbunătăţirea experienţei clienţilor prin intermediul soluţiilor digitale, oferind o selecţie de servicii integrate care sunt adaptate la nevoile specifice ale fiecărui business.

La nivel de grup Getronics înregistrează peste 4.000 de angajaţi în 22 de ţări din Europa, Asia-Pacific şi America Latină. La nivel global grupul are o cifră de afaceri de peste 300 de milioane de euro anual, potrivit reprezentanţilor companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO