Gigantul american Adobe şi-a majorat afacerile din România cu 23% în S1 2018, ajungând la 79 de milioane de lei

16 aug 2018 Autor: Ioana Nita

Cris Radu, senior director of engineering şi site leader Adobe România: „Pe lângă pachetele salariale şi nonfinanciare competitive, angajaţii care au performanţe primesc pachete de acţiuni Adobe, pe care le tranzacţionează.“

În primul semestru din 2018 dezvoltatorul software a angajat 60 de specialişti IT, echipa ajungând la 580 de persoane, principalul atu la recrutare fiind posibilitatea de a primi acţiuni în cadrul companiei.

Adobe România, centrul de cer­cetare-dezvoltare local al gi­gantului american cu ace­laşi nume, a înregistrat în pri­ma jumătate a acestui an venituri de 79 mil. lei, în creştere cu 23% faţă de aceeaşi perioadă a 2017, în con­di­­ţiile în care a mărit echipa cu 60 de per­soane, ajungând astfel la circa 580 de angajaţi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.08.2018

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
Adobe
, romania
, american
, afaceri
, gigant
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide