Business Hi-Tech

Gigantul american Cisco a lansat noi soluţii sub gama Webex, ce îşi propun să ajute angajaţii să comunice şi să interacţioneze mai eficient de la distanţă

Gigantul american Cisco a lansat noi soluţii sub gama...

Autor: Alexandra Cepăreanu

29.10.2021, 15:37 93

Cisco, unul dintre cei mai mari producători de echipamente şi servicii de reţelistică din lume, a dezvoltat mai multe inovaţii pentru ecosistemului Webex - soluţie end-to-end pentru lucrul hibrid – pentru a îmbunătăţi interacţiunea persoanelor care sunt prezente din ce în ce mai mult în mediul online, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei.

„Tehnologia oferă multe beneficii, dar cel mai mare este capacitatea de a conecta oamenii şi de a asigura condiţii egale pentru foarte mulţi oameni de pe tot globul. Noile inovaţii Webex îi ajută pe clienţi să valorifice potenţialul angajaţilor care lucrează în sistem hibrid – permiţându-le să colaboreze în moduri noi şi să genereze experienţe incluzive”, a spus Jeetu Patel, EVP şi GM, la Cisco Security and Collaboration.

Astfel, în ultimele 12 luni, Cisco a lansat peste 1.000 de inovaţii Webex, iar în cadrul evenimentului WebexOne 2021 au fost prezentate inovaţii pentru angajaţii care lucrează în sistem hibrid, pentru spaţiile de lucru, pentru evenimente şi echipele IT.

„Noile capabilităţi pentru întâlniri şi mesagerie ale Webex Suite permit clienţilor să le ofere angajaţilor aceleaşi avantaje, indiferent de locaţie.”

De asemenea, dispozitivele de colaborare îmbunătăţesc interacţiunea de la distanţă, iar noul portofoliu Webex Events poate ajuta la organizarea de evenimente hibride de mari dimensiuni, iar interoperabilitatea Webex cu platformele de comunicaţii video Zoom, Microsoft şi Google asigură o colaborare perfectă cu platformele şi dispozitivele preferate de utilizatori.

„Funcţii îmbunătăţite ale camerei video inteligente, noi capabilităţi pentru People Focus, disponibile, care vor oferi o claritate mai bună şi imagini optimizate ale gesturilor faciale şi ale limbajului corporal pentru participanţi. Noul Webex Desk Mini permite utilizatorilor să creeze cu uşurinţă un spaţiu de lucru oriunde. Webex Whiteboarding permite utilizatorilor să creeze, să găsească, să editeze şi să partajeze dispozitive whiteboard cu oricine, inclusiv cu persoane din afara organizaţiei, folosind orice dispozitiv mobil, tabletă, laptop sau orice dispozitiv Webex tactil, inclusiv noul Webex Board Pro”, au mai transmis reprezentanţii Cisco.

De asemenea, Cisco extinde portofoliul Webex Events pentru a ajuta organizaţiile să promoveze evenimente hibride de toate tipurile şi dimensiunile – de la webinarii, la evenimente şi conferinţe cu mai multe sesiuni. Sunt disponibile mai multe funcţionalităţi pentru evenimentele hibride, inclusiv ecusoane şi imprimare de bilete, monetizare şi socializare.

Astfel, clienţii pot găzdui evenimente cu până la 10.000 de participanţi în modul webinar şi 100.000 în modul webcast prin intermediul Webex Webinars.

„Integrarea tehnologiei Slido de sondare a opiniei, chestionare şi Q&A în Webex Events creşte interactivitatea şi implicarea participanţilor. În plus, Webex Events oferă organizatorilor de întâlniri sau evenimente în mai multe limbi posibilitatea de a programa un număr nelimitat de canale lingvistice cu mai mulţi interpreţi. Participanţii îşi pot selecta limba preferată când intră în întâlnire.”

Compania americană Cisco a dezvoltat la finalul anului trecut o serie de produse şi servicii care funcţionează utilizând inteligenţa artificială (AI) şi care alcătuiesc gama Webex - ce îşi propune să ajute organizaţiile să comunice şi să interacţioneze mai eficient de la distanţă, în contexul măsurilor de distanţare socială.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO