Business Hi-Tech

Gigantul Samsung a lansat mai multe modele de smartphone Galaxy S22, cu şi fără S Pen, compatibile 5G. „Galaxy S22 Ultra este construit pentru cele mai productive zile de lucru”

Gigantul Samsung a lansat mai multe modele de smartphone...

Autor: Alexandra Cepăreanu

10.02.2022, 16:15 128

Gigantul sud-coreean Samsung Electronics, cel mai mare producător de smartphone-uri la nivel global, a lansat noile modele S22 şi S22+ şi Galaxy S22 Ultra – ce dispune de un S Pen încorporat. „Ne străduim în mod constant să ridicăm ştacheta celor mai premium dispozitive ale noastre. Galaxy S22 Ultra preia îndrăgita funcţionalitate a Galaxy Note şi cele mai celebre aspecte ale seriei S, îmbinându-le pentru o experienţă mobilă unică. Acesta este un salt înainte pentru tehnologia mobilă, stabilind un nou standard pentru tot ceea ce poate fi un smartphone”, a spus TM Roh, preşedinte şi Head of Samsung Electronics’ MX (Mobile eXperience) Business.

Smartphone-urile Samsung Galaxy S22 şi S22+ includ fiecare trei camere, iar Galaxy S22 Ultra include cinci camere şi un S Pen. De asemenea, dispozitivele folosesc AI (inteligenţa artificială) pentru a se ajusta automat la condiţiile de iluminare şi pentru a îmbunătăţi calitatea fotografiilor.

Reprezentanţii companiei Samsung spun că smartphone-ul Galaxy S22 Ultra este construit pentru cele mai productive zile de lucru, mai ales în contextul muncii remote.

„Acest model face parte din prima serie de Galaxy S care beneficiază de cel mai nou procesor de 4nm, alimentând cea mai avansată procesare AI şi ML de la Samsung. De asemenea, dispune de Wi-Fi 6E, de până la două ori mai rapid decât Wi-Fi 6 . Acest lucru înseamnă că utilizatorii se pot bucura de performanţe de neegalat în interacţiunea cu cele mai utilizate aplicaţii, indiferent dacă este vorba de gaming, streaming sau muncă . Toată această putere este alimentată de bateria puternică a lui Galaxy S22 Ultra, care oferă mai mult de o zi întreagă de utilizare după doar o singură încărcare . Galaxy S22 Ultra permite, de asemenea, o încărcare super-rapidă de 45W, astfel încât utilizatorii să poată înregistra mai mult de 50 de minute de videoclipuri – după o încărcare de 10 minute.”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO