Business Hi-Tech

GK Promo Services: Mai puţin de 20% din pensiunile din România folosesc un software de gestiune

GK Promo Services: Mai puţin de 20% din pensiunile din...

Autor: Adrian Seceleanu

09.04.2019, 23:50 144

Doar 20% dintre pensiunile din România utilizează un software de gestiune a rezervărilor care le-ar permite să se dezvolte în mediul online, conform unui studiu realizat la finalul anului 2018 în rândul a 2.000 de firme de profil de GK Promo Services, companie parte dintr-un grup care a dezvoltat asemenea platforme pentru unităţi de turism.

“Administratorii de pensiuni şi hoteluri au nevoie de un astfel de software pentru a-şi gestiona mai uşor, mai repede şi mai eficient afacerea, ţinând în acelaşi timp pasul cu noile tendinţe şi provocări apărute în domeniul turismului în ultima decadă", declară Alexandra Năstase, marketing & sales Manager în cadrul GK Promo Services.

Platforma online 360 Tourist Management Pack (360 TMP) dezvoltată de compania românească GK Service le permite unităţilor de cazare să le ofere utilizatorilor şi posibilitatea de check-in online pentru a reduce timpul petrecut la recepţie pentru completarea tuturor documentelor.

Platforma 360TMP este oferită fără costuri pentru campinguri şi unităţi de cazare cu mai puţin de 4 camere. Pentru unităţi de cazare mai mari, folosirea platformei este gratuită pentru primele 6 luni, după acestea, preţurile putând ajunge până la 29 de euro / lună pentru cele mai mari unităţi de cazare.

„Ne dorim ca până la sfârşitul anului 2021 platforma să ajungă să fie utilizată de peste 1.000 de administratori de pensiuni si hoteluri, atât la nivel naţional, cât şi internaţional", a declarat Alexandra Năstase.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO