Business Hi-Tech

Global Mobile Awards premiază iPhone 6, LG G3 şi Moto 360

Global Mobile Awards premiază iPhone 6, LG G3 şi Moto 360

Autor: Cătălin Niţu

06.03.2015, 09:28 588

Acum că Mobile World Congress se pregăteşte de încheiere, au fost anunţate şi premiile onorifice Global Mobile Awards de acest an. Acestea nu sărbătoresc obligatoriu ce a fost anunţat în cadrul MWC 2015, ci tehnologiile şi produsele cele mai importante din ultimele 12 luni. Există şase categorii de premii, fiecare cu subcategorii în funcţie de tipul tehnologiei pentru care se acordă premiul. Desigur, cele mai importante sunt cele pentru smartphone-uri şi dispozitive mobile unde companiile Apple, Motorola, Microsoft şi LG au fost premiate.

Categoria 5, dedicată dispozitivelor mobile a premiat cele mai bune smartphone-uri, cel mai bun smartphone low-cost, cea mai bună tabletă şi cel mai bun accesoriu. La categoria „best smartphone”, iPhone 6 de la Apple a ieşit învingător alături de flagship-ul celor de la LG, modelul G3. Aceasta este singura categorie care a beneficiat de doi câştigători. Cel mai bun smartphone low-cost (cu preţ sub 100 de dolari) a fost ales Motorola Moto E, în timp ce tableta câştigătoare a fost Microsoft Surface Pro 3. Deşi nu au fost lansate foarte multe dispozitive de purtat la mână în 2015, cel mai bun accesoriu a fost desemnat cel care probabil a fost şi cel mai popular printre utilizatori: smartwatch-ul Moto 360.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO